Get Adobe Flash player

Het team

Even voorstellen:

Wij zijn Maikel en Debby en we wonen met onze dochters Joy en Skye, onze Staffords en ook nog een kat in Raamsdonksveer.

We zijn allebei opgegroeid met verschillende dieren en met name veel honden om ons heen. Maikel woonde bij zijn opa en oma die een eigen kennel hadden, waar ze de Engelse Bull fokten.

Rond 2005 zijn wij verliefd geworden op dit mooie ras: de Amerikaanse Stafford. We vielen meteen op het stoere uiterlijk, maar vooral op het ontzettend lieve karakter van deze honden.  

Toen we eenmaal de keus hadden gemaakt voor dit ras, zijn we op zoek gegaan naar een teefje, omdat we in de toekomst onze eigen kennel wilden beginnen. Onze eerste hond is Steffy, zij is inmiddels al een tijdje bij ons. Als snel wilden we er ook nog een reutje bij en kwam Hummer 'ons team' versterken. Uit het eerste nestje van Steffy hebben we Britt gehouden.
 
Omdat we meer honden hebben dan we thuis los kunnen laten lopen, hebben we er een aantal uitgeplaatst.  Dit houdt in dat de honden ergens anders opgroeien, maar altijd bij onze kennel blijven horen. Op deze manier kunnen wij onze kennel houden zoals wij dit graag willen, waarbij alle honden waarmee gefokt wordt in een huiselijke omgeving leven. Op deze manier komen ze met alles in aanraking waardoor onze Staffords en de pups die we fokken, geweldige huishonden zijn!

Onze kennel is aangesloten bij de Stafford-vereniging en wij fokken volgens deze regels. De pups die bij ons geboren worden, krijgen een FCI stamboom van het Raad van Beheer.  

Ons doel is zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Stafford en te laten zien wat voor geweldige honden dit zijn!

 Veel lees en kijk plezier op onze site en we vinden het erg leuk als u een bericht achterlaat in ons gastenboek of op Facebook.

 

Groetjes,

Debby, Maikel, Joy en Skye

Steffy, Hummer, Britt, Kyra, Diego, Diva, Indy, Jag, Mylo en Binky

 

De reuen   De teven 

 

het team

het team

het team

het team